Ingatlan keresése Hirdetés feladása

Hirdetési áraink[X]

1 hónap

2.900 Ft

3 hónap

4.900 Ft

6 hónap

7.900 Ft

12 hónap

12.000 Ft

Hirdetési áraink Lakáshitel kalkulátor (x) Belépés Regisztráció

Gyakran Ismételt Kérdések

Van ingatlanügynökkel szerződésem, hirdethetek máshol is?

 

Természetesen Ön bárkinek kínálhatja a saját ingatlanát . Általában olyan szerződést kötnek az ingatlanügynökök, hogy ha saját maga értékesíti ingatlanát, akkor nem, vagy csak a jutalék töredékét kell kifizetnie az ügynöknek. Legrosszabb esetben teljes jutalékot fizet, de úgy is gyorsabban kel el az ingatlan.

 

Miért fizessek, ha máshol ingyen van?

 

 1. Tegye fel sok ingyen oldaldra is a hirdetését, növelje az esélyét!
  • az ingyenes oldalakon úgy versenyeznek egymással az ingatlanosok, hogy minden nap újra-újra regisztrálják ugyanazokat a hirdetéseket, így próbálnak a sorban előrébb kerülni.
   Ha nem szeretné, hogy a hirdetése elsikkadjon a tömegben, tegye ezt ön is. Egy-két naponta törölje és tegye vissza hirdetését, lesse el hogyan csinálják az ügynökök.
  • pontos címet adjon meg, tudni akarják az érdeklődők hol van az ingatlan, ezzel ki fog tűnni az ingatlanosok ajánlatai közül.
  • jelölje meg: Magánszemélyként hirdet. Ezt keresik leginkább.
 2. Fizetős oldalakra is tegye fel hirdetését.
  • a fizetős oldalakon is tömegével újítgatnak az ingatlanook, de nem ingyen hanem kedvezményes csomagokkal kerülnek a civilek elé. Itt már költségesebb előre kerülni.
  • az térképes keresésnél nem számít a sorrend nem lehet előrébb kerülni, de mivel az ingatlanosok nem adják ki a pontos helyet, nem használják ezt a lehetőséget sokan.
 3. Minket válasszon az egyik fizetős oldalnak.
  • gondolkozzon: nálunk nincs ügynök, nincs sorrendverseny, nem kerül hátrányba a hirdetés másokkal szemben.
  • a térképes keresésnek nálunk van értelme, ráadásul ésszerűen van megoldva.
  • "Infopötty" és környékbeli érdekes helyek jelennek meg az ön hirdetésében.
  • mi vagyunk a magyar ingatlanpotálok "facebookja": más oldalon talált ügynöki hirdetésekhez nálunk próbálják megtalálni a tulajdonost. Más portál után gyakran ide jönnek kutatni, a térképen találják az ön hirdetését is, miközben a környéken nézelődnek.

 


Energetikai tanúsítvány- kötelező?

 

Az energetikai tanúsítvány 2013 január óta kötelező minden lakáshoz, illetve 50nm-t meghaladó, különálló lakóingatlan esetében (pl. családi ház), legkésőbb az adásvételi szerződés megkötésére kész kell lennie, mert a sorszámát be kell írni a szerződésbe is. Az energetikai tanúsítvány 10 évig érvényes. Amennyiben eladás előtt elkészítik, a hirdetésben is fel kell tüntetni, ezért van nálunk ilyen opció. Tehát a tanúsítvány kötelező, de mivel az adásvételi szerződésig bezárólag bármikor elkészíttethető, a hirdetés feladásakor még előfordulhat, hogy nincsen készen, ezért van nálunk a választási lehetőség.

 

Mi az a POI?

 

POI (Points Of Interest) – hasznos helyek, érdekes pontok: különböző helyzetmeghatározó programok pl. Google Maps, által használt kifejezés, mely a számunkra (vagy mások számára) fontos helyek, pontok jelölésére szolgál.

 

POI lehet egy turisztikai látványosság, hotel, étterem, bankautomata, gyógyszertár, orvosi rendelő, üzlet, benzinkút, fagyizó, iskola stb., hisz mindenki számára más lehet hasznos. Ezen pontok információi közt megtalálhatók az általános információkon túl (utca, házszám, telefonszám stb.) a földrajzi koordinátái is.

 

A POI pontok egy részét, a GPS (Global Positioning System – Globális Helyzetmeghatározó Rendszer) térképszoftverek készítői többnyire beépítik programjaikba, ám korántsem annyit, mint amennyire a felhasználók vágynak. Épp ezért a szoftverek többségében a POI-k sora egyénileg bővíthető.Hogyan adhatom fel hirdetésemet a nemkellingatlanos.hu-n?

 

Ingatlanhirdetését a nemkellingatlanos.hu kezelőfelületén adhatja fel, mely az oldal tetején a jobb felsö lévő sávban található Belépés linkre kattintva érhetö el

 

Hirdetése feladásakor a mezőket lépésről lépésre töltse ki. Hirdetéskezelö rendszerünk hasznos tippekkel is ellátja önt, mellyel még vonzóbbá teheti eladó lakását, családi házát.

Ügyeljen arra, hogy kizárólag valós adatokat adjon meg. Mivel az Ön által kínált ingatlan közvetelenül tulajdonostól vásárolható meg, a látogatók számítanak arra, hogy a megadott információ pontos lesz (az adatok eltitkolása nem a tulajdonos érdeke, csak az ingatlanközvetítőké).

 

A hirdetés feladásához regisztráció szükséges.Hogyan regisztrálhatok?

 

Nyomja meg a nemkellingatlanos.hu oldal tetején lévő sávban található Regisztráció gombot. Regisztrációját a neve, e-mail címe és jelszava megadása után az általunk küldött emailböl aktiválhatja.Hány hirdetést adhatok fel magánszemélyként?

Magánszemélyek egyidejüleg csak egyetlen hírdetést adhatnak fel.  Ez garantálja, hogy minden ingatlan csak egyszer szerepel a portálunkon.Mikor jelenik meg hirdetésem a nemkellingatlanos.hu oldalon?

Ingatlanhirdetése az aktiválás után azonnal megjelenik.Hogyan tudok változtatni hirdetésemen?

A  nemkellingatlanos.hu hirdetéskezelő-felületén keresztül módosíthatja (belépés után).Hogyan hosszabbíthatom meg hirdetésemet?

Hirdetését a nemkellingatlanos.hu hirdetéskezelő-felületén keresztül hosszabbíthatja meg (belépés után).Hogyan törölhetem ingatlanhirdetésemet?

Hirdetését a nemkellingatlanos.hu hirdetéskezelő-felületén keresztül törölheti. A hirdetéskezelő felület az nemkellingatlanos.hu oldal tetején lévő sávban található Belépés linkre kattintva, a hirdetésadminisztrációs oldalára belépve érhető el.Elfelejtettem a jelszavamat, hogyan tudok belépni a felhasználói fiókomba?

Kattintson az oldal tetején a Belépés gombra, majd az Elfelejtettem a jelszavam linkre. A rendszer új jelszót küld email-címáre, amivel újra beléphet és módosíthatja az eladó / kiadó ingatlan hirdetési adatait.Hogyan tudom kifizetni az ingatlan hirdetési díját?

Az ingatlan hirdetési díját rendezheti banki átutalással, PayPal-en keresztül, vagy bankszámlára történő befizetéssel. A hirdetés kezelőfelületén (Belépés link) kattintson az Előfizetés/Ajándékkód gombra, és menjen végig a folyamaton.Nem érkezett meg a megerősítő email?

Ellenörizze a levélszemét fiókot is.